تبلیغات
همون خرسه که قهوه ای بود - 814. صبحانه ی خارجکی ها!

814. صبحانه ی خارجکی ها!

چهارشنبه 1391/08/17 12:24نویسنده : خرس قهوه ای

 
http://s1.picofile.com/file/7549020321/000000.jpg

اینی که می بینین بهش می گن پن کیک آمریکایی! بله. صبحانه ی معروف خارجکیا!! چیزی که من همه ی عمر توی فیلماشون دیده بودمش و آرزوووووووووووو داشتم یه بار بخورم ببینم چیه انقدر قیافه ش خوبه و انقدر محبوبه! مخصوصا یه جا توی فیلم city of angels مرده میاد تو یه رستوران سفارش پن کیک می ده بعد این صحنه ای که داره این پن کیک رو می خوره شکنجه ست هااااااا! می خوای از تو صفحه ی تلویزیون بپری تو بشقابش!
بگذریم. خواستم بگم من امروز بالاخره بعد از 27 سال به آرزوم رسیدم!!! و فکر نکنین این بشقاب پن کیک از بهشت برام پست شده! نخیر. همه ی همه ش حاصل دست رنج خودمه! بعله!
خوب من خیلی وقت بود دنبال یه رسپی خوب بودم برای درست کردن پن کیک. اما واقعیتش اعتماد نمی کردم به هیچکدوم دستورهایی که می دیدم. مخصوصا ایرانی هاش! تا اینکه یه ویدئو تو یـ ـوتـ ـیـ ـوب دیدم که حسم بهم گفت این یارو کارش خیلی درسته! چون به چشم خودم دیدم که پن کیکش حسابی پف کرد و خوچگل شد. توصیه می کنم این جمعه که میاد اهالی خونه رو غافلگیر کنین و بهشون یه صبحانه ی متفاوت بدین.

مواد لازم (برای حدود 10 تا پن کیک)

تخم مرغ................1عدد
شیر....................یک لیوان سر خالی (200میلی لیتر)
آرد......................150 گرم
شکر...................55 گرم
بیکینگ پودر...........یک قاشق مرباخوری سرخالی
وانیل..................یه کوچولو
کره....................یکم واسه سرخ کردن

اول بگم که من چندتای اول رو خراب کردم. پس این چیزایی که می گم از آزمون خطا فهمیدم.شما اگه می خواین از اول یه پن کیک خوشگل داشته باشین حرف من دقیق گوش کنین.
تخم مرغ رو می شکونین تو یه ظرف و بهش شیر و اضافه می کنین. بعد با هم زن خوب می زنینش. یه جوری که یکم کف کنه. بعد همینجوری گور گور آرد و شکر و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه می کنین و باز با خشونت هرچه تمام تر با همزن می زنین تا قاطی شه. این مخلوط رو واسه یه ساعت می ذارین همون گوشه کنارا بمونه. بهش هم کاری ندارین. بعد از یک ساعت که برین سراغش روش پف کرده و یه چیزی مثه کف روش رو گرفته. یه قاشق گنده برمی دارین و همش می زنین تا دوباره یه دست بشه.
اینی که الان می خوام بگم خیلی مهمه. یه ماهیتابه ی تفلون برمیدارین بعد شعله کوچیکه ی گاز رو روشن می کنین و کمش می کنین قشنگ. ماهیتابه رو می ذارین رو شعله. بعد کاغذ کره رو باز می کنین و همینجوری که تو کاغذه می کشینش ته ماهیتابه. فهمیدین چی شد؟ می خوایم فقط یکم چرب بشه نمی خوایم یه قلمبه کره تو ظرف باشه. بعد با همون قاشق گنده هه، از این مایه برمیدارین و تو مرکز ماهیتابه مثل مارپیچ می ریزینش. یه جوری که اولین قطرات تو مرکز بیان پایین و بعد دستتون رو می گردونین تا یه دایره ی خوشگل داشته باشین. دوباره زود یه قاشق دیگه مواد برمی دارین و می ریزین مرکز همون دایره هه. خود ماهیتابه زحمتش رو میکشه و براتون بازش می کنه و یه دایره می سازه.
بعد همینجور نگاهش می کنین و می بینین بعد از چند ثانیه یه سری حباب ریز داره تشکیل می شه. صبر می کنین تا حبابها میان بالا و به یه جایی می رسه که دیگه مایه حباب نمی زنه. تا دیدین دیگه همه چی ساکت و آرومه پن کیک رو برمی گردونین. دو سه دقیقه هم برای پشتش صبر می کنین و بعد زیرش رو چک می کنین. اگر سرخ شده بود برش می دارین و می ذارینش لای دستمال آشپرخونه که هم چربی اضافه ش گرفته شه هم تا بقیه آماده بشن خشک نشه.
نکته مهمه اینه که احتمالا اولین دونه ای که درست می کنین این رنگ کرم قهوه ای سوخته ای که می بینین رو ندارین. من به تجربه اینو فهمیدم که از اینجا به بعد نباید ظرف رو چرب کنین! بله درست خوندین. ظرف رو چرب نکنین. چون تفلون هست مشکلی پیش نمیاد. در عوض پن کیک های یک اندازه و خوشرنگ خواهید داشت.
http://s1.picofile.com/file/7549020749/00000.jpg

طبق تحقیقات بنده :دی ، پن کیک رو با خیلی چیزا می خورن. مثلا خاکه قند، شیره ی انگور، کره، مربا، کره بادوم زمینی، میوه یا عسل. تو بعضی فیلماشون دیدم با خامه و توت فرنگی هم می خورن. یه بارم دیدم روش سس شکلات ریختن! وای خدا قلبم!

پ.ن: به همسری اس ام اس دادم که امروز پن کیک درست کردم. کلی خط و شون کشید که برام کنار می ذاریاااااااااااااااااااا!! :دی

برچسب ها: پن کیک آمریکایی ، آشپزی ، عکاسی ، عکس ،
آخرین ویرایش: چهارشنبه 1391/08/17 13:07

 
جمعه 1391/08/26 22:26
همیشه دل شاد باش دوستم همیشه :)
جمعه 1391/08/26 22:25
هووووووووووووووووورا ! شد ، لینک شد :)

همون روباه که گفتی زدم نشد ، اون کلمه وسطی فید روباهیت رو برداشتم شد ...

مرسی دوستم :)
جمعه 1391/08/26 00:09
سلام

خوبی خانم گل ؟

راستش اومدم لینکت کنم منتها هرچی ادرست رو وارد میکنم قبول نمیکنه!! اگر آدرس خاصی میخواد فید و اینا بهم بده لطفا .. مرسی
خرس قهوه ای
همون فیدی که پایین وبلاگ هستش و شکل روباهه اون فید وبلاگ منه. ببین با اون می شه؟!
پنجشنبه 1391/08/25 18:53
یه چیز بگم نخندین. من پن کیک زیاد پختم. اما اون گل سبز زیرش من رو کشته...خیلی وقته دلم پارچه پشمی یا نمدی میخوام واس کار هنری. تو که زیاد بیرون میری و هنرمندی بگو دخترم از کجا بخرم
خرس قهوه ای
اینی که یان زیره ، زیر قابلمه ایه! از لوازم منزل فروشی هم خریدم. اما اینکه این پارچه نمدی ها رو کجا می فروشن واقعا نمی دونم.
دوشنبه 1391/08/22 15:30
سلام ننه
چون ما خارج رفته ایم خوردیم ازینا!:دی
خیلی عالیه....دستور پخت تو هم خوبه....پدر من یك سس با حال ایرانی اختراع كرده اند برای روی پن كیك اون هم شیره آب و شكر و زعفرون و گلابه میدیم روش محشره!! عاشقشم
سایت ما هم بیا:دی
خرس قهوه ای
ا؟ یهنی منم امتحان کنم؟ ;-)
چشششششششششم
یکشنبه 1391/08/21 17:50
وای سلام


خوبی


چرا من

تو این مدت عمر با عزتی که خدا بهم داده

تا حالا قسمت نشده بود بیام تو وبت هان ؟ چرا؟

آخه اینجا هم خوراکی های خوشگل و خوشمزه

زیاده

خوشم اومد

مرسی


راستی خوشحال میشم پیش منم بیای
خرس قهوه ای
چشم حتما ;-)
یکشنبه 1391/08/21 03:00
قبلن گفتم میدونم .. ولى بازم میگم :|

مریم آرامش اینجا موج میزنه .. مرسى مرسى

این دستور رو هم برمیدارم ایشالا درست میكنم‌ش . خوشمزه بشه هاااا :دى
خرس قهوه ای
خوشمزه می شه قول :)
جمعه 1391/08/19 19:24
من یه بار نزدیک سه هفته پیش یکی دو روز قبل تولدم بود و بیکاااار بودم پاشدم رفتم مواد خریدم یه رسپی داشتم از رو اون درست کردم :))))))))))))) بعد هم با کلی عذاب وجدان یه تیکه انداختمش دور :))))))))) دیگه چیزی نمی گم که چه جوری شد یعنی! بعد این پست رو دیدم یاد اون روز افتاد یه آهههههی کشیدم بعد می دونی کدوم آهنگه اومد تو ذهنم؟ نمی دونم مال کیه فقط توش می گه خدا ازت نگذره دخترررررر :))))))
خرس قهوه ای
:)) تو ولی اینو درست کن قول می دم خوب شه.
جمعه 1391/08/19 18:43
Khers Ghahveii aziiiz Salam

Dele man ro Bordin ba in Shahkareton :)

man niz emroz taghat nayovordam dg va das be kar shodam o dorostesh kardam

daghighan hamonjorii ke goftin be joz 2 taye aval baghie khosh rang shodan


faghat engar vase shoma baftesh mese bafte keyk mimone...na???

vase man injorii nis baftesh vali :(


be har mersiiii kheili...Tajrobe ghashangi bod
خرس قهوه ای
از بافت کیک منسجم تر بود. نمیشه توصیفش کرد. یه جور حالت الاستیکیه بامزه داشت.
جمعه 1391/08/19 15:51
دستور خیلی خوبی بووود ، مرسییی
خرس قهوه ای
خواهش میکنم ;-)
پنجشنبه 1391/08/18 13:35
آی دلم خواااااست :)
دقت کردی من تو پست های خوردنی هات روشن میشم؟ D:
خرس قهوه ای
صبح به خیر :))
پنجشنبه 1391/08/18 12:11
اینجا پن کیک با شیره درخت افرا خورده میشه، یه چیزی مثل عسل اما با طعم وحشی، خیلی خوشمزه میشه، واسه صبحانه روزهای تعطیل حالی میده، نمیدونم توی ایران هست یا نه اما اینجا پودرهای آماده اش هست فقط باید توی آب حلش کنی، ولی بهرحال تازه درست کردنش یه چیز دیگه است
آفرین
خرس قهوه ای
چه بامزه. آره خوندم تو اینترنت اما چون تا حالا نخوردم نمی دونستم چیه. تو که تو دل نعمتی :دی
پنجشنبه 1391/08/18 11:07
سلام خانوم من وبلاگ شما رو برای اولین بار خوندم با اجازه لینک می کنم شاد و سلامت باشید
خرس قهوه ای
خواهش می کنم اجازه مام دست شماس :)
پنجشنبه 1391/08/18 11:07
شما با چی خوردین؟
خرس قهوه ای
با پودر قند و دارچین. سری بعدی ایشالا با سس شکلات :دی
پنجشنبه 1391/08/18 08:42
سلام مریم جونم . چقدر پن کیک هات عالی شدن ... خیلی خوش رنگ و یک اندازه ... عکاسیت هم که محشره ... پن کیک خیلی صبحانه خوبیه به خصوص با سس مخصوصش خیلی خوشمزه می شه ...
مرسی که همیشه بی مزد و منت رسپی هات رو که با دود چراغ خوردن به دست می آری مهربانانه اینجا می زاری ...
در ضمن باید بگم آقای همسرتون خیلی خوش شانسه که تو رو داره ...
در پناه پروردگار یکتا و مهربان در آغوش همسر مهربانت شاد و خوشبخت و عاشق باشی ...
خرس قهوه ای
:)) دود چراغ؟؟؟؟؟
سس مخصوصش چیه؟ بلدی؟ به منم بگو :دی
پنجشنبه 1391/08/18 01:42

كوالالامپور كه بودیم یه بار صوبونه مك دونالد گرفتیم پنكیك داشت خیلییییییی بهم كیف داد
دیگه خلاصه برگشتیم یه بار قسمت شد درست كردم
ولی مایش خیلی زیاد شد من گذاشتم تو یخچال چند روز داغ و داغ صبا درست می كردم
ولی تو رسپی كه داشتم دارچین داشت و واقعا طعم دارچین خوشمزه اش می كنه
خرس قهوه ای
من روش پودر قند با دارچین دادم خیلی خوب شد :)
پنجشنبه 1391/08/18 00:12
ببین من تازه بعد شیش ماه زحمت شبانه روزی رسیدم سر وزن نرمال...میخوای منو حرص بدی ؟
نکن جانم این کارو...خدا رو خوش نمیاد..
خرس قهوه ای
خوب شما فقط نیگا کن :دی
چهارشنبه 1391/08/17 21:11
عزیزمممم. خیلی بامزه اید شما دو تا زن و شوهر :) خدا حفظتون کنه واسه ی هم. منم میخوام. دقیقا منم که الان دارم سریال ها ای مت یور مادر رو میبینم همش حسرت میخورم از این پنکیکایی که مارشال و لیلی میخورن. باید منم دست به کار شم. تا حالا اون رسپی دسر دنت شکلاتی که از اینجا برداشتم که کلی تو خونموننننن طرفدار پیدا کرده. میریم برای بعدیش :)
راستی زیرش چیه ؟ اون سبزه؟


اوه اوه یادم رفت. ثبت نام همسری چی شد مریم؟
اوکی شد؟
خرس قهوه ای
زیر قابلمه ایه :دی

والا نمی دونم! یادم رفت ازش بپرسم. اما فکر کنم خودش ثبت نام کرده. می شه آدم کلاس کنکور بره بعد بیخبر باشه از تاریخ ثبت نام؟
چهارشنبه 1391/08/17 19:12
منم یه دستور تاپ و باحال دارم که از روی اون درست میکنم. اتفاقا همین دیروز هم بازم درست کردم. راست میگی عجب چیز محشریه.
خرس قهوه ای
به منم بگو :دی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر